Nā Manaʻo Hoʻomaʻamaʻa Handy

thd

1. Make-up Base

1. Hiki ke paʻa ka makeup base i kekahi manawa.E hoʻohui i kahi kulu o ka serum i ke kumu, hui maikaʻi a hoʻopili i ka maka.E ʻoi aku ka mālie!

2. Inā hoʻopili pololei ʻia ka hua makeup ma luna o ka makeup base, e waiho ka nui o ke kumu wai ma luna o ka hua makeup, e hoʻoneʻe a pipili.E hoʻomaʻemaʻe i ka hua maikaʻi ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka make-up, e ʻomi i ka makū, a laila e paʻi mālie i ka maka holoʻokoʻa, i hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ke kumu wai liʻiliʻi a hana i kahi kumu maʻemaʻe a māmā!

3. I ka hoʻohana ʻana i ka make-up papalina, e hui pū i ka pauka ʻulaʻula a me ke kumu wai a paʻi i nā papalina, e ʻoi aku ka maʻamau ma mua o ka hoʻopili pololei ʻana.

4.I ke kūʻai ʻana i ke kumu wai, hiki iā ʻoe ke koho e kūʻai i nā kala ʻeleʻele ma mua a laila nā kala māmā.Ke hoʻohui ʻia, hiki ke hoʻohana ʻia no ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili a me ka hana ʻana i nā aka.

5. Inā maloʻo ke kumu wai, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ʻelua kulu o ka essence a i ʻole ka lotion i loko, he ʻōmole hou ia!

图片1
图片2

2. Maka Maka

1. Hoʻopili ʻia ka eyeliner i loko me ka eyeliner ʻeleʻele, a ua huki ʻia ka eyeliner waho me ka eyeliner brown.ʻO ka hopena o kēia ka mea e nānā ai nā maka.

2. ʻAʻole kiʻekiʻe ke kala o ka maka a lele i ka pauka.Ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka make-up, hiki iā ʻoe ke pīpī mua i ka pulupulu eyeshadow.

3. Inā hewa nā kuʻemaka a i ʻole ka eyeliner, hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka pulupulu swab i ʻū ʻia i loko o ka wai e holoi ai i ka ʻāpana hewa.

图片3
图片4

3.Facial Contouring Makeup

1. I ka hoʻohana ʻana i ke aka ihu, kahili mālie i ke aka ma waena o ke alahaka a me ka piko o ka ihu.Ma ka ʻike maka, e ʻoi aʻe ka ihu a hoʻomaʻemaʻe.

2. I ka pena ʻana i ka ʻulaʻula, hiki iā ʻoe ke kahili i kou ihu, e nani loa ia

3. Inā ua hoʻohana ʻoe i ka lipstick ʻalani ma kou mau lima, hiki iā ʻoe ke hoʻopili i kahi ʻāpana lahilahi ma lalo o nā maka, a laila hoʻopili i ke kumu wai, hiki ke hoʻemi ʻia nā pōʻeleʻele a hoʻemi i ka pehu.

cdcsz
sdfs

4. Lip Makeup

1. Ma hope o ka hoʻopili ʻana i ka lipstick, e haehae i kahi ʻiʻo i ka ʻili lahilahi a kau i kou mau lehelehe, a laila e hoʻohana i ka pulupulu pauka i hoʻopaʻa ʻia i loko o ka pauka ʻoluʻolu e palaki māmā i ka lipstick.Noho lōʻihi me ka mae ʻole.

2. ʻO ka waihoʻoluʻu lipstick āu i makemake ʻole ai hiki ke hoʻopili ʻia me nā lipstick ʻē aʻe, a e loaʻa nā hopena i manaʻo ʻole ʻia.

3. ʻO kahi lipstick ʻeleʻele i hoʻohana ʻia i ka hapalua wale nō, a laila hoʻopili ʻia me kahi pulupulu a hoʻololi ʻia i nā ʻaoʻao no kahi nānā ʻoi aku ka maikaʻi.

cdcscd
gfdg

Ka manawa hoʻouna: Feb-28-2022