E ʻōlelo maikaʻi i ka luhi a i ʻole ka ʻili ma kou ʻili

Inā ʻaʻole ʻoe e hiamoe i nehinei a luhi paha i kēia lā, akā he hālāwai koʻikoʻi e hele ai, hiki i kahi mea hoʻokalakupua ke kōkua iā ʻoe e hana i ka hoʻopunipuni o ka hoʻomaha maikaʻi.ʻO kāna hana ʻo ka hoʻomaʻamaʻa koke ʻana i ka ʻili ma ka huki ʻana i ka mālamalama.
Hiki iā mākou ke hoʻonui i kāu mau hiʻohiʻona kūlohelohe e like me ka mea i hōʻike ʻia ma lalo nei, a i ka manawa like e pono ai mākou e mālama i kāu mau mea hoʻonaninani ʻē aʻe e like me ke kumu, ka ʻulaʻula a me ka bronzer palupalu matte a shimmer manuahi.

Laemaka2

Mea kikoʻī e hoʻohana ai:
1. E hoʻopili i ka highlighter i nā kihi o loko o kou mau maka, e lawe i ka pulupulu a kaomi i nā kihi o kou mau lihilihi i loko.
2. Holoi i ka mea hoʻohiwahiwa ma kou mau iwi lae, ma lalo iho o kou mau kuʻemaka.
3. E hoʻohui i kahi ʻāpana o ka highlighter ma luna pono o kou lehelehe luna, e huki hou kēia wahi i kou mau lehelehe.
4. E lawe i kahi pulupulu a hoʻohana iā ia no ka hoʻopili ʻana i kahi mea hoʻokalakupua mai kou mau luakini a i ka piko o kou iwi papalina ma kahi ʻano C-like curve.
5. E kiʻi i kahi mea hoʻohiwahiwa ma kou manamana lima a laila kaomi ma ka piko o kou ihu.E hoʻoneʻe i kou manamana lima i hope a i waho e hoʻohui i ka highlighter.
6. No ka hoʻokiʻekiʻe ʻana i ke kikowaena o kou lae, hiki iā ʻoe ke hoʻomaka ma ke kikowaena o kou lauoho lauoho ma kou lae a kahili pololei i lalo.
7. Inā ʻoe i hoʻokalakala i kou lae, a laila e hoʻāʻo e hoʻopaʻa i ka highlighter ma kou ʻauwae e like me ka highlighter ma kou lae.Pono ʻoe e kahili liʻiliʻi.


Ka manawa hoʻouna: Mar-10-2022